Alles over Vitunique

Over het ontstaan van de Multi op Maat, en meer…

De ‘What is best for me – filosofie’

Uit consumentenstudies blijkt telkens weer dat het moeilijk is erachter te komen welke vitamines je nodig hebt en hoeveel je daarvan al met voeding inneemt. Dit geldt ook voor de meesten die extra belang hechten aan een passende vitamine-inname. Er is veel over vitamines bekend, maar er is ook veel tegenstrijdige informatie.

Vitunique heeft na jaren voorbereiding in 2004 de vitaminetest op de markt gebracht om jou te te helpen ontdekken jouw persoonlijke beste keuzes zijn. Vitunique biedt je vervolgens ook een persoonlijke oplossing. Dat is naar onze overtuiging geen selectie van standaard vitaminesupplementen, maar een op maat samengesteld en geproduceerd supplement, jouw ‘Multi op Maat’. Op basis van de ingevulde Vitaminetest geven we je ook praktische adviezen voor je levensstijl en eetgewoonten.

Het ontstaan van Vitunique

De oprichter van het concept Vitunique is Ing. Lex Posthumus. Hij volgde met passie diverse studies en opleidingen op het gebied van voedingstechniek, voedingsleer en management.

Na zijn studiejaren deed Lex Posthumus uitgebreide werkervaring op in de nationale en internationale voedingsmiddelenbranche en farmaceutische industrie.

Lex Posthumus initieerde wetenschappelijke studies naar vitaminegebruik en kennis over vitamines. Hij is tevens actief binnen gerenommeerde voedings- en vitamine gerelateerde organisaties in binnen- en buitenland.

Op het moment is Lex naast Vitunique actief als Food & Health Marketing Consultant voor de voedingsmiddelenbranche en farmaceutische industrie.

Onze producten

Vitunique is onderdeel van NutriSpecials bv. NutriSpecials maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige grondstoffen en voldoet bij de productie aan de strengste kwaliteitseisen. Nutrispeciasls produceert de Multi op Maat-supplement in eigen beheer te Apeldoorn.

Met uitzondering van onze visolie en glucosamine, zijn alle gebruikte grondstoffen van niet-dierlijke oorsprong. Bijna al onze producten voldoen daarmee aan de eisen van een vegetarische leefstijl. Al onze producten passen bij een Halal of Koosjere leefstijl.

Onze capsules: V-caps

Voor onze capsules hebben we gekozen voor V-Caps. Deze capsules zijn gemaakt van cellulose en dus van plantaardige oorsprong. Ze zijn ook goedgekeurd door de Vegetarian Society. V-caps zijn weliswaar iets duurder dan reguliere capsules, maar ze passen bij ons streven dat onze producten geschikt moeten zijn voor iedere leefstijl. Daarbij zijn deze capsules erg vriendelijk voor je maag.

Onze winkel

Kwaliteit, betrouwbaarheid staan bij ons voorop, net als jouw privacy bij het doen van de vitaminetest en het bestelproces. Heb je vragen of een klacht? Dan kun je altijd bij ons terecht. Wij zullen je vanzelfsprekend zo goed mogelijk te woord staan.

Heb je een vraag?

We staan voor je klaar!

Bel 055 – 533 5612, stuur een mail naar hello@vitunique.nl of laat hieronder een bericht voor ons achter.

Weet jij wat je nodig hebt?

Doe de online test
x

Betaal in drie termijnen

Even geen bestedingsruimte? Geen probleem. Met IN3 betaal je in 3 keer binnen 60 dagen.

  • Afbetalen in 3 gelijke termijnen
  • 0% rente en geen bkr controle
  • Terugbetaling binnen 60 dagen
  • Alles online regelen
Jouw totaalbedrag 60
1
Betaal vandaag 20
2
Betaal over 30 dagen 20
3
Betaal over 60 dagen 20